ALGEMEEN

Welkom bij onze  www.duinbrouwerij.nl (de ‘’). De  wordt aangeboden door de Duin Brouwerij. Deze algemene voorwaarden (de ‘Voorwaarden’) zijn van toepassing op uw gebruik van de  en uw aankopen via de . De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk afgewezen.

VERKOOPVOORWAARDEN

2.1 MINIMUMLEEFTIJD VOOR ALCOHOLCONSUMPTIE

2.1.1  Wij verkopen bier via de  (de ‘Producten’)

2.1.2  Wij verkopen en leveren alleen Producten aan personen die de minimumleeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Bij twijfel nemen we telefonisch contact met u op.

2.2 ONZE PRODUCTEN

2.2.1  Onze  is uitsluitend bestemd voor de promotie van onze Producten in Nederlandstalige landen.

2.2.2  Onze Producten zijn geschikt voor consumptie. We garanderen dat de door ons geleverde Producten conform de beschrijving op de  en etikettering van de Producten zijn, van goede kwaliteit zijn en dat ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

2.2.3  Wij adviseren dat de Producten op een koele plek worden bewaard, dat ze niet aan direct zonlicht of regen worden blootgesteld en niet bij temperaturen onder het vriespunt worden bewaard.

2.2.4  De Producten zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat u ze doorverkoopt.

2.3 BESTELLINGEN PLAATSEN, ACCEPTATIE

2.3.1  U kunt een bestelling plaatsen door de gewenste Producten te selecteren, de gevraagde gegevens in te vullen en de aanwijzingen op het scherm te volgen. U kunt tijdens de bestelprocedure de gegevens controleren en eventuele fouten corrigeren voordat u de bestelling verzendt. Neem in elke fase van de bestelprocedure de tijd om de gegevens van de bestelling te lezen en te controleren.

2.3.2  Voordat u een bestelling kunt plaatsen, wordt u gevraagd te bevestigen dat u deze Voorwaarden accepteert. Als u vragen hebt over de Voorwaarden, neem dan contact met ons op vóórdat u een bestelling plaatst.

2.3.3  Wanneer u gereed bent om iets te bestellen, kunt u de bestelprocedure doorlopen en uw bestelling plaatsen door op de bestelpagina op de knop ‘Betalen’ te klikken. Nadat u op ‘Bestelling plaatsen’ hebt geklikt, kunt u uw bestelling niet meer aanpassen. U wordt nu doorgestuurd naar de betaalpagina om de betaling af te handelen.

2.3.4  Nadat u via de betaalpagina de betaling hebt afgerond, ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat u uw bestelling hebt geplaatst (de ‘Bevestigingsmail’). De Bevestigingsmail bevat informatie over uw bestelling, zoals de Producten en de prijzen (inclusief verzendkosten en belastingen), plus aanvullende gegevens over de bestelling. Bewaar deze Bevestigingsmail of druk de Bevestigingsmail af voor uw administratie. Als u de eerstvolgende werkdag na het plaatsen van uw bestelling nog geen Bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

2.3.5  De overeenkomst komt tussen de Duinbrouwerij en u tot stand op het moment dat u de Bevestigingsmail heeft ontvangen.

2.3.6  Wij behouden ons het recht voor uw bestelling te annuleren indien de Producten niet leverbaar zijn of indien de volledige betaling niet is ontvangen. We behouden ons ook het recht voor uw bestelling op elk gewenst moment te weigeren of te annuleren als we redenen hebben om te vermoeden dat de koper of de ontvanger van de Producten niet voldoet aan de minimumleeftijd voor de koop van alcoholhoudende dranken.

2.3.7  Als uw bestelling is geannuleerd, zullen we u hier zo snel mogelijk over informeren en zal het geld dat u voor de desbetreffende Producten hebt betaald, zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na annulering) aan u worden terugbetaald.

2.3.8  Als we uw bestelling niet kunnen uitvoeren omdat de Producten niet leverbaar zijn, zullen we u per e-mail of telefonisch benaderen om naar redelijkheid een alternatief Product aan te bieden of om u te laten weten wanneer de gevraagde Producten naar verwachting weer op voorraad zullen zijn. Het is geheel aan u om te beslissen of u akkoord gaat met suggesties voor alternatieve Producten. Uw beslissing heeft op geen enkele manier gevolgen voor uw recht op annulering.

2.4 PRIJZEN EN BETALING

2.4.1 Alle prijzen en kosten op de  zijn vermeld in euro’s, inclusief btw en accijnzen.

2.4.2 De prijzen voor de Producten zijn de prijzen die op de bestelpagina van de  vermeld staan op het moment dat u de bestelling plaatst. De vermelde prijzen kunnen van tijd tot tijd worden aangepast, zonder dat u hierover bericht ontvangt. Maar dergelijke prijswijzigingen gelden niet meer nadat wij uw bestelling hebben geaccepteerd, afgezien van onbedoelde technische fouten, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Als wij uw bestelling accepteren en in behandeling nemen terwijl er een duidelijke, onmiskenbare fout is gemaakt bij de prijsvermelding, dan hebben wij het recht uw bestelling te annuleren, de eventueel al betaalde gelden terug te betalen en u te verzoeken de eventueel al geleverde Producten aan ons te retourneren.

2.4.3 U kunt de Producten uitsluitend betalen via de betalingswijzen die op de  worden vermeld. Wij accepteren geen andere betalingswijze.

2.4.4 Alle betaalopdrachten worden verwerkt via een externe aanbieder van betalingsdiensten. Op deze betaalopdrachten zijn de algemene voorwaarden van de desbetreffende aanbieder van toepassing.

2.4.5 Door bij het betalen van een bestelling gebruik te maken van een creditcard of betaalpas, verklaart u dat de gebruikte ‘kaart’ uw eigendom is.

2.4.6 Alle kaarthouders worden geverifieerd en de uitgever van de kaart wordt om autorisatie gevraagd. Indien uw kaartuitgever de betaling aan ons niet autoriseert, kunnen we uw bestelling niet accepteren. Wij kunnen in dat geval niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke vertraging of niet-levering.

2.5 INFORMATIE OVER DE BEZORGING

2.5.1 Wij bezorgen in heel Nederland. Op maandag en zondag vindt er geen bezorging plaats en kunt u uw bestelling pas op dinsdag verwachten.

2.5.2 Voor de bezorging van uw bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte van uw bestelling. De bezorgkosten worden hier weergegeven op de  en worden ook weergegeven tijdens het bestelproces en in de Bevestigingsmail.

2.5.3 Uw bestelling zal worden afgeleverd door Post NL. Op de dag van de geplande bezorging ontvangt u van Post NL een email met een link naar Track & Trace, waarmee u uw pakket kunt volgen.

2.5.4 Personen die een levering van alcoholhoudende producten in ontvangst nemen, moeten de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie hebben bereikt. De bezorger kan naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen. De bezorger kan weigeren de Producten af te leveren indien geen geldige legitimatie wordt getoond.

2.5.5 Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de Producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een kaart bij u in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we uw pakket eventueel bij uw buren hebben kunnen afgeven. Als dat niet het geval is, dan kunt u met behulp van uw postcode en de bezorgcode op de kaart op de PostNL  één van de volgende bezorgmogelijkheden kiezen:

  • U kunt een Post NL-locatie zoeken zodat u het pakket daar kunt afhalen. Wanneer het pakket daar is aangekomen ontvangt u een e- mail.
  • Uw pakket bij de buren laten bezorgen. Tip: informeer bij uw buren of zij thuis zijn en geen bezwaar hebben tegen het aannemen van uw bestelling.
  • Uw pakket op een andere dag laten bezorgen dan aangegeven op de kaart van de bezorger. U kunt uw bestelling op dinsdag tot en met zaterdag laten bezorgen. Indien de tweede bezorgpoging niet succesvol is, wordt uw pakket naar de meest dichtstbijzijnde Post NL-locatie bij u in de buurt gestuurd. Binnen 14 dagen kunt u het pakket daar ophalen. Na 14 dagen wordt uw pakket naar ons teruggestuurd. Wij nemen dan contact met u op om de levering af te handelen.
  • De hierboven genoemde leeftijdscheck geldt ook voor de ander bezorg- en ophaalmogelijkheden. De Producten worden uitsluitend binnen Nederland geleverd.

2.6 RETOURZENDING EN ANNULERING
2.6.1 Wanneer u van uw aankoop af wilt zien met of zonder reden, dient u dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de Producten aan ons te laten weten.

2.6.2 Het heeft onze voorkeur dat u hiervoor contact opneemt met onze klantenservice via info@duinbrouwerij.nl

2.6.3 We betalen de door u betaalde prijs voor de Producten terug samen met eventuele verzendkosten die u heeft betaald om de Producten te ontvangen.

2.6.4 We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug op uw bankrekening.

GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

3.1 PRIVACYBELEIDENCOOKIEBELEID
3.1.1. Wij verzamelen en verwerken persoonlijke gegevens van bezoekers aan onze  en van personen die een overeenkomst met ons aangaan.

3.2 INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
3.2.1 De  en de volledige inhoud, functies en functionaliteit hiervan (met inbegrip van maar niet beperkt tot alle informatie, software, tekst, afbeeldingen, video en audio alsook het ontwerp) zijn ons eigendom en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

3.2.2 U mag de  uitsluitend gebruiken voor doeleinden die in overeenstemming zijn met deze voorwaarden. Het is toegestaan om kopieën van (delen van) de  te maken voor persoonlijk gebruik. Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming mag u geen enkel deel van de inhoud van onze  voor andere doeleinden gebruiken.

3.3 VRIJWARING
3.3.1 We kunnen niet garanderen dat de  foutloos en ononderbroken zal functioneren.

We zijn niet aansprakelijk voor schade die mogelijk het gevolg is van het gebruik van elektronische communicatiemiddelen, inclusief schade vanwege trage of uitblijvende aflevering van elektronische communicatiemiddelen of vanwege onderschepping of manipulatie van elektronische communicatiemiddelen door personen of computerprogramma’s die worden gebruikt voor elektronische communicatie of het overdragen van virussen.

3.3.2 Hoewel deze  met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voorkomen dat kenmerken van Producten (uiterlijk of productinformatie) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken. In het geval van een dergelijke afwijking kunt u het Product terugsturen conform de procedure hierboven onder 2.6 Retourzending en

4.1 CONTACTGEGEVENS

4.1.1. Onze contactgegevens zijn:

Duin Brouwerij
Buitenduinstraat 8, 1361 BE in Almere
Telefoonnummer: +31 (0) 6 28792775
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur
E-mailadres: info@duinbrouwerij.nl
KvK-nummer: 74459791
Btw-nummer: NL002157236B81

 

4.2 WIJZIGINGEN IN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN
4.2.1 We adviseren u deze Voorwaarden af te drukken of op uw computer op te slaan voor toekomstig gebruik. We kunnen deze Voorwaarden van tijd tot tijd aanpassen. Daarom dient u elke keer dat u de  gebruikt of Producten bestelt, deze Voorwaarden opnieuw te lezen voordat u met de Voorwaarden akkoord gaat, zodat u altijd op de hoogte bent van de Voorwaarden die op dat moment van kracht zijn.

4.2.2 Elk van de artikelen in deze Voorwaarden is afzonderlijk geldig. Indien een rechtbank of bevoegde autoriteit besluit dat een of meer artikelen ongeldig of niet-afdwingbaar zijn, dan blijven de overige artikelen onverminderd van kracht.

4.3 GEDRAGSCODES
4.3.1 Duin Brouwerij onderschrijft de Nederlandse Thuiswinkel gedragsregels.

4.4 TOEPASSELIJK RECHT EN JURISDICTIE
4.4.1 Op (de interpretatie van) deze Voorwaarden en alle gesloten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. Gerechtelijke procedures met betrekking tot de Producten kunnen aanhangig worden gemaakt bij de Rechtbank van Amsterdam.

Duinbrouwerij – Mei 2019